Sipariş Hattı: (0850) 303 0261

Sepet

Kapat

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Gösterilen sonuç sayısı: -

Show sidebar

Sade Kolyeler

Sade Kolyeler

Kaliteli işçilik ile şık tasarımlar ortaya koyan peraleda, geniş ürün yelpazesi ile kadınların her zaman en gözde markası haline gelmiştir. Yenilikçi ve estetik bakış açısını tecrübeleri ile birleştirerek takı tutkunu kadınların gözdesi haline gelen Peraleda Kuyumculuk ile kadınlar artık her ortamda daha şık ve daha gözde hale geliyor. Hep en şık en estetik takı modelleri ile göze parçan peraleda modellerini en uygun fiyatlar, en kolay ödeme seçenekleri ile hemen satın alabilirsiniz.

Sade Kolye Modelleri

Şüphesiz ki; kadınlar için takılar vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Kombinleriniz ne kadar uyumlu ve kusursuz olsa da takısız bir kombin asla düşünülemez. Sade kolye modelleri, hayatınızın her anında yanında olmaya aday eşsiz tasarımlı ve şıklığı sadelikle birleştiren modellerdir. Peraleda kuyumculuğun özel tasarım kolye modelleri arasındaki yerini alan sade kolye modellerini günlük hayatınızda, iş yaşamınızda ya da özel anlarınızda rahatlıkla kullanabilir ve özel tasarımlardır. Tarzınızı gözler önüne sermek ve stilinizi ispatlamak istiyorsanız aynı zamanda sadelikten de vazgeçemiyorsanız sade kolye modelleri beklentilerinizi karşılayacak modellerdir. Sadece boyun süslemekten çok daha fazlası olan sade kolye modellerine Peraleda kuyumculuk farkı ve avantajları ile siz de hemen sahip olabilirsiniz.

Sade Kolye Fiyatları

Peraleda kolye kategorisine sürekli özel detaylı ve özel tasarım kolye tasarımları ekliyor. Bu özel tasarım modeller arasında kadınlar için sade kolye modelleri oldukça göz alıcı modeller olarak her dönem cazibesini koruyor. Kalite standartlarının üzerinde yenilikçi ve estetik bakış açısı ile üretilen sade kolye modelleri 14 ve 24 ayar altın ve el işçiliği ile üretilir. Kategori içerisinde harfli kolyeler, anne-bebek kolyeleri, ay yıldızlı kolyeler ve çift kalpli halkalı gibi onlarca farklı tasarım bulabilirsiniz. Her mekana ve her tarza uygun olan sade kolye modelleri aynı zamanda her bütçeye hitap eden özel tasarım modellerdir. Geniş ürün skalasına sahip Peraleda kuyumculukta sade kolye modellerinin fiyatları 740 TL ile 5.550 TL arasında değişir. Fiyatlardaki değişiklikler modelde kullanılan taşlara ve el işçiliğine göre şekillenir. Ancak modellerin her birisi özel tasarım ve kaliteli el işçiliğine sahiptir.

Kombinlerinizi Şık Tasarım İle Tamamlayın…

Girdiğiniz her ortamda şıklığınızı sadelikle ön plana çıkarmak istiyorsanız Peraleda’nın kolye kategorisinin yanı sıra mutlaka küpe, bilezik, bileklik ve yüzük ürün gruplarına da göz atmalısınız. Birbirinden şık ve eşsiz tasarımlara sahip pırlanta yüzük ve  diğer estetik takı modellerinin her birine Peraleda’nın en uygun fiyat ve ücretsiz iade garantisinin yanında kolay ödeme seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Ürününüz size ulaşana kadar müşteri memnuniyetini gözeten Peraleda ile ürününüz güvenli şekilde paketlenir ve size ulaşacağı ana kadar sigortalanarak çalınma ve kaybolma gibi durumlara karşı ürününüzü koruma altına alır. 24 ay bakım garantisi ile siz de hemen Peraleda takı modellerine göz atarak kombinlerinizi şık tasarımlar ile tamamlayabilirsiniz.

Başa Dön