Sipariş Hattı: (0850) 303 0261

Sepet

Kapat

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Gösterilen sonuç sayısı: -

Show sidebar

Zincir Kolyeler

Zincir Kolyeler

Zincir Kolyeler

Takı modasını dinamik tutan ve sürekli özel tasarım takı modelleri ile kadınların beğenisini kazanan Peraleda firması, geniş ürün yelpazesi içerisinde kolye ürün grubunda sade, şık ve etkileyici zincirli kolye modelleri ile iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor. Hem sade hem şık olayım bir de tüm gözleri üzerime çekeyim diyorsanız Peraleda’nın zincir kolye modelleri arasından size en uygun olan modeli birçok fırsat ile anında satın alabilirsiniz.

Birbirinden Şık Zincir Kolye Modelleri

Şık ve tarz kadınların vazgeçilmezi olan zincir kolye modellerini günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda özel an ve gecelerinizde de rahatlıkla kullanabileceğiniz modeller arasında yer alıyor. Peraleda’nın geniş ürün yelpazesinde yer alan zincir kolye modelleri, şık ve özel tasarım olarak el işçiliği ile üretilmiştir. Dolayısıyla da eşi benzeri olmayan modellerdir. Eğer şık olurken herkesten farklı olmayı istiyorsanız zincir kolye modelleri arasından tarzınıza uygun modelleri tercih etmelisiniz. Her ortamda gözleri üzerinize çekeceğiniz ufak bir detay gibi görünse de zincirli kolye modelleri bir kolye olmaktan daha fazlasıdır. Beklentilerinizin üzerinde şık tasarımlar olan zincir kolye modelleri arasında balık sırtı, halat ve pullu modeller vardır. Modellerin boyu 50-55 cm arasında değişmektedir. En rahat kullanacağınız ölçüdeki zincir kolye modelini sarı, rose ya da beyaz renk seçenekleriyle tercih edebilirsiniz.

Zincir Kolye Modellerinin Fiyatları

Yenilikçi ve modern tasarım çizgileri ile takı modasının nabzını tutan zincir kolye modelleri, Peraleda firması güvencesiyle en uygun fiyatlarda yüksek standartlarda işçilik ile ürün yelpazesinin en göz alıcı parçaları arasında yer alıyor. 14 ayar ve 24 ayar altından üretilen zincir kolye modellerini kullanım rahatlığınıza bağlı olarak 50 santimetreden 65 santimetreye kadar tercih edebilirsiniz. Sade tasarımları olmasına karşın son derece şık, zarif ve göz alıcı bir tasarıma sahip olan zincir kolye modellerinin fiyatları ortalama olarak 1.955 TL ile 9.580 TL arasında değişkenlik gösterir. Fiyatların değişmesinin temelinde zincirin uzunluğu, gramı, modeli etkenleri vardır. Dünya çapında geniş tedarikçi ağı imkanına sahip Peraleda, bu sayede kalite standartlarının üzerinde el işçiliği ile üretilen zincir kolye modellerini optimum fiyatlarda sunuyor. Kendinize bir hediye alıp kendinizi şımartmak ya da sevdiğiniz kadına unutulmaz hediye almak istiyorsanız zincir kolye modelleri arasından bütçenize ve beklentilerinize uygun birçok model tercihi yapabilirsiniz.

Şık Takılar İle Şıklığınıza Şıklık Katın

Kadınlar için vazgeçilmez olan takılar, işçiliği ve kalitesinin yanı sıra özel tasarımları ile de göze çarpmalıdır. Peraleda, ürünlerinin tasarımını bu yönde şekillendirerek gerçekleştirir ve geniş ürün yelpazesini bu bilinçle oluşturarak sürekli yeniler. Kolye, küpe, yüzük, bileklik ve bilezik gibi tüm takı modellerini geniş ürün yelpazesiyle bulabileceğiniz Peraleda farkı ile en uygun fiyatlarda sahip olabilirsiniz. Şıklığınıza şıklık katmak için siz de hemen modeller içerisinden tarzınıza en uygun olan modelleri seçin.

Başa Dön